Never give up there`s always a way wwwseglarbruden.blogg.se - june 2013

wwwseglarbruden.blogg.se

2013-06-29
19:05:41

Stressigt!!!!
Hej mina vänner!
 
Mastade på båten i morse, så nu är nästan allt klart bara typ att spänna mantågen och något annat.
Imorgon drar vi ut till myskär, och träffar familj malmsten.Då vi ska fira mats. Grilla och annat skoj. Mamma och syskonen seglar askeladen, alla förutom Denise, dom seglar sin stora båt. Jag zoom och Denise sin optimist, ska bli skoj!!
På måndag drar jag, emil och nick ner till göteborg. Tävling och läger i drykt en vecka, när vi inte seglar så ska vi göra andra roliga saker. Packar för fullt nu, skulle inte följa med med carl blev sjuk så jag var tvungen. Men vad gör man inte för sina seglarkamrater? Imorgon träning innan innan med c55, sen sticker jag ut med zoomen. 
 
 
 
 

2013-06-28
21:29:25

Underbar fredag-med underbara människor!
tjenare alla! 
 
Vi hade otroligt trevligt och kul med franskarna, pappan pratde svenka, mamman pratade lite svenska. Dom hade 3 killar som var sjukt snälla och roliga, dom såg även riktigt bra ut,hihi! Vi åt jordbubbar och grädde, gick ner och badade med dom och sen åkte dom till skavsta. Dom kanske kommer om en månad och hälsar på, hoppas..
Vid halv 6 åkte vi ner och köpte kibbab i källaren, dom hade sjukt god kibbab. PERFEKT FREDAG..<3 
 
 egopic i snygga brillor!

2013-06-28
14:32:57

Franskar - frankrike ?
hejsan svejsan <3
 
Franskar som pratar svenska, kommer snart..men men.
Dagen har varit som sakt grym, slutade vid 12, ungarna var jätte duktig, framför allt modiga. Vi körde ut en bit och körde en halvinds bana. Fast jag kryssade,hehe! Mamma sa till mig igår att Martina hade sakt att jag slår som en elit- seglare, vilket jag blev sjukt glad över att höra. Desto mer träning med zoomen, destro bättre går det och vilken utveckling jag har haft med zoomen. Nu har jag seglat den typ 20 gånger, utceklas för varje gång som jag seglar den!<3
 
 

2013-06-27
16:55:00

Segling och annat skoj...<3
hej hej <3
 
Kom nyss hem, idag har jag kört motorbåt för första gången,haha. Gick faktist bättre än förväntat, gasade runt optimisterna. Nu på erftermiddagen blåste det ganska bra så vi var bara inne i lagunen, tränade på slag och hjälpte dom andra, och sa hur dom skulle göra. Dom såg imponerande ut när båten var nära på att välta när jag körde. All träning ger verkligen resultat, har fått bättre teknik i slagen sen sista träningen som jag hade. Tar in det tränaren säger till mig, och det visar verkligen resultat, shit vad nöjd jag är. Tränar så mycket jag kan, vill komma långt med seglingen. Det är bara att träna och inte ge upp. Hur mycket et än lutar och blåser!
Ikväll kommer bästis hem från norge så hon kommer hit och sover över, det var ett tag sen som vi sågs, så det ska bli kul!<3 
 

2013-06-26
21:37:39

liten bildbomb
 
Motiv: Bror
Fotograf: Jag
Känsla: Sommar 
 
 

 
 
 
 

2013-06-26
17:24:04

Det bästa jag vet, det är därför jag gör det, Jag älskar det! <3
Hej vänner!
 
Mötte upp dom andra vid segligen, vi seglade c55 det var ungefär 6 ungar, så några fick segla och dom andra fick åka motorbåt sen så bytte dom av. Vilket liv dte var! Vi åkte tillbaka vid lunch och åt, det var hamburgare, super gott! Efter lunch var det nästa grupp, det blåste jätte mycket så vi åkte in jag seglade min zoom, Denise optimist och dom andra c55 med Martina och min mamma. Påvägen in så lensade jag satt på kanten som alltid bommen kom och jag han inte gå överså båten välte,haha. När jag skulle välta upp den så, välte jag upp den åt fel sida så att det välte igen och nästan över mig, sen fick jag upp den. Märkte att spären till roderet losnat så roderet gick inte att avända fick dra upp det och fixa det, medans jag gjorde set så drev båten i full fart iväg, men det gick bra. Lyckada segling!
 

2013-06-25
16:57:05

SLUT I KROPPEN
Hej mina fina vänner.
 
Stack ner till seglingen iör att jag tänkte dra ut båten och segla, vilket jag gjorde. Tränade på slag vilket gick riktigt bra, får in tekniken bättre och bättre nu. Hållade på och välta en gång,hehe. När jag hade kört ungefär 1 timme sen åkte jag in och kollade när dom provseglade, med det slutade med att jag seglade runt och hjälpte till, vilket var jätte kul. Hjälper till resten av veckan + får träna på att segla + får mat + får betalt = Glad tjej!
Ska sätta på en film och chilla är helt slut!<3
 
 

2013-06-24
16:50:39

Segling
Tjenare!
 
Stack ut på sjön i morse med brorsan och mami, tror vi var på myskär eller något. Vi badade fikade och solade.
har varit ute i några timmar nu så jävla nice.  
Ska ta något och äta är dö hungrig, sen drar mami och jag in till nyköping,puss!
 

2013-06-23
16:04:54

never give up there´s always a way <3
Hejsan svejsan!
 
Har städat, lagat mat, och nyss ätit ute med syskonen, mys pys.
Dagen spenderas i joggingbyxor och linne, perfekt, ikväll blir det ungspankakor och film mys. 
August och Saga ska gå på nåt prova på läger i en vecka och då har dom ´ska prova på segling  och alla andra sporter i en vecka, dom  delar dom upp barnen och gör olika aktiviterter morgon och eftermiddag. Så då tänkte jag sticka ut och segla imorgon hela dagen eftersom mamma är ledig, så jag slipper cykla, ska kolla om det är någon som vill hänga på. 
 

2013-06-22
20:18:09

Snabb uppdatering!
Hej på er!
 
Vaknade vid 3 och hade jätte ont i magen tog ett bad och gick och la mig, sen vaknade jag vid 7 gick upp kalsvetades och hade ondare imagen, gick och la mig sov till 2 och sen mådde jag lite bättre.
Annars har jag bara tittat på film och one tree hill. hejdå!
 

2013-06-21
15:16:44

Just nu <3
Hej på er :)
 
Kom hem för en stud sedan, pratat med bästis och pakat upp allt. 
Haft en jätte mysig dag på femöre ganska kallt i vattnet, fast badade 5 gånger. (ingen badkruka här!) 
Undersökte klipporna med brorserna, ätit potatis, sill och annat gott! Imorgon kasnke vi sticker ut med båten om det är fint väder.:) 
 

2013-06-21
10:26:49

Glad midsommar!
hejsan svejsan :)
 
Blir ingen båttur, blåser för mycket synd. Men nu drar vi till femöre, badar och äter gott!
Hoppas att ni får en grym midsommar, ha de skönt! Kameran hänger med idag!
 

2013-06-20
22:50:14

Godnatt alla fina läsare<3
Hej mina fina läsare <3
Kom nyss hem mamma och jag åkte förbi en sväng till annet och lämde midsommar tårta och annat gott även fast hon sov,hihi. Har tittat på one tree hill hel kvällen, det är så sjukt spännande, vid 8 stack jag och brorsan förbi båten och lämnade ner några saker. Hoppas att vädret blir grymt imorgon, så vi kommer ut, isåfall upp tidigt. Imorogn blir det kanskejag skänger in ett inlägg innan vi sticker det beror om jag hinner! godnatt!
 
 

2013-06-20
18:40:05

tink before you say it!
Hej vänner!
 
Kom nyss hem från nyköping, mamma och jag har stor handlat till midsommar. Nu sitter jag och kollar klänningar och sandaler har hittat en jätte fin klänning som jag vill ha!
Imorgon då det är midsommar,  då vi ska antagligen åka ut på sjön med HUSA (vår segelbåt) det ska blåsa på bra, så vi får se om det blåser för mycket så komme vi inte ut! Tänkte ta våran optimist som ligger på tomten och segla med imorgon med det är kanten som måste fixas annars kommer det in vatten, så får inte segla den..
Har badat två gånger idag, jätte skönt verkligen, låg i länge! Nu ska vi baka tårter och annat gott!
 
 
 

2013-06-20
12:31:03

Frukost på¨altanen!
Hej på er!
 
Satt ute och åt frukost med syrran på altanen, det blev så grymt fin, åt en jätte god glass med vanilj yougurt och jordgubbs film, mums. Kladdkakan blev jätte god, den bästa som jag har gjort och jag suger på att baka kladdkaka men den här gången blev det bra! (bilder från bakningen kommer) Får se vad som händer idag, kanske åker vi ut på sjön några timmar;) 
 

2013-06-19
18:53:22

Bakning på G!
hejsan svejsan!
 
Atanen klar, buskar klippta, oljat möblerna, nu är den fin fin, bara ett hörn kvar som ska fixas.
Har kollar gammla avsniten av ponnyakuten 3, så grymt bra, har inget att göra så jag och syrran ska sätta igång och baka något gott, får se hur det smakar? Blev tyvärr ingen träning idag, alla har fullt upp så ingen kunde hålla ingen av oss hade tid att träna, lite skönt faktiskt för att jag har också haft fullt upp, mycket som ska göras/fixas innan midsommar!
 

2013-06-19
12:22:55

Fullt upp...:)
Hej på er!
Vaknade ungefär vid 9 gick upp och gjorde mig i ordning, sen åkte jag och mamma till stan och köpte saker till ute möblerna, där efter tänkte vi åka hem med istället åkte vi in till nyköping och handlade mat. Sen dess har vi hållit på och städat utomhus, sandpapprar möblerna fixar fint på altanen och infarten. Det är så att en svensk familj som bor i frankrike ska komma och hälsa på i miss sommar, dom firar tydligen det här, och då ville dom hälsa på oss, för min kusin Michael ska bo oss dom i frankrike ett tag och sen ska killen som bor frankrike, ska bo oss mina kusiner och då sa min farboro till dom att mina mamma och min syster bor i sverige så dom sak tydligen häsla på oss, det kalas typ examens någontig det är en typical english thing..<3
 
 
 
 

2013-06-18
19:54:40

the place where i feel the best!
 This is the place that i love, it is in my salingbot. When i sail anything is possible..<3

2013-06-18
15:31:51

mot badet!
hejsan svejsan! 
Snart ska vi gå ner till staranden och ta ett dopp i det varma vädret!
igår gick vi på stan så jag köpte ett jätte fint linne, snart får ni bild på det, i just love it!
bara så att ni vet så kom jag inte 1, alla fick en bokal som var med och tävlade!

2013-06-18
09:14:00

GODMORGON VÄRLDEN
bild från tävlingen i torshälla..<3
 

2013-06-17
23:50:00

GODNATT
Godnatt säger en glad tjej efter en grym dag!<3
 
 
 

2013-06-17
17:00:00

Njuter av sommaren!
hej mina fina vänner!
 
Sitter ute på gräsmattan med brorsan och äter glass och har det gött!
Snart sak vi sätta på en film elelr först ska vi köpa godis och annat gott, hörs!
bild från gårdagens träning!
 
 
 

2013-06-17
12:57:54

never give up there´s always a way <3
hej på er!
 
Morgonen har varit chill inte gjort så mycket, snart cyklar jag och August till nyklping då vi sak sova oss farmor, huttiga som cyklar.. Kommer inte bli så bra uppdatering, men fixar några tidsinlägg!
By by..<3
      

2013-06-16
16:13:16

Träningen <3
Hejsan svejsan!
 
Träningen gick grymt bra, ibörjan hade vi ingen vid, men senare blåste det på ordentligt, vi tränade mest teknik, körde några starter, som gick väldigt bra. Fick beröm av tränaren att jag hänger bra och tajmar bra innför starterna. Men när det inte blåser något så blir jag väldigt ofokuserad, vilket jag verkligen måste träna på, sitter typ och drömmer,hehe..Vi körde på singnal ett gip, två 360 och sen så var det något där i mellan vilket jag inte minns.
Nu är grillen igång, spet, potatis, och en stor sallad, mums hörs sen!
 

2013-06-16
09:48:30

Godmorgon alla!
Hej vänner!
 
Sitter och äter en god frukost med havrefras, russin, sirap och tranbär och dricka en glas juice. Väntar på egget som kokar på plattan, vilket tid det tar...I eftermiddag har jag träning, det ska bli rengn:( men det sak blåsa bra!
Nu är egget klart, så puss och hörs sen!
 
Shit vad långt hår jag börjar får..<3

2013-06-15
21:46:29

SKY IS THE LIMET
Egopic and good night evry
 
good night everyone..  fottade igår så bilderna kommer upp imorogn om jag hinner..
 
 

2013-06-15
20:41:05

Familjemys <3
Hej på er!
 
Har haft en underbar dag, badat solat, städat och nu har jag bänkat mig framför tv:n med chips, mufins, bullar och nötringar, mums, familjemys!
imorgon taggar jag träning, hoppas att det går bra, sak fortsätta titta på film, puss och hörs sen<3
 

2013-06-14
22:16:00

GODNATT
haft en grym och cill dag imrgon väntar en ny dag med nya färdigheter och ett äventyr..
 

 
 
 
 
 

2013-06-14
15:41:24

ONSDAGENS TRÄNING <3
 

2013-06-14
13:14:00

MIn skolavslutnings klänning! <3
 

2013-06-14
12:20:23

Sagas och Augusts skolavslutning 2013 <3
Hej vänner!
 
Imorse hade Saga och August skolavslutining, dom var jätte fina, dom sjöng och sen gick dom in i klassrummet och sen var det slut, vi hann inte titta på Hugo men men dom had typ samtidigt. Skönt att jag hade igår!
Snart får vi gäster mamma gamla skolkompis kommer och hennes dotter Johanna, Johanna är ett år yngre än jag, så det ska bli skoj, snyd att dt är så dåligt väder bara. Nu är bilderna överladdade så här kommer några!
ga
 

2013-06-13
20:21:07

SOMMARLOV!!!!!!!!
Hej kära läsare;)
 
För exakt 3 timmar sedan fick jag sommarlov, shit vad jag har längtat alltså. Det sak bli så skönt med nästan 3 månaders ledigt!
Åkte ner till tempo med syrran och köpte lite gott, tittar film och njuter av att mitt sommarlov har börjat, dom andras börjar imorgon. Är nöjd med mina betyg och allt känns perfekt innför sommaren, imorgon får vi gäster så laddar över bilderna imorgon, då ni ska få sen min skolavslutnings kläning! Eller här får ni en bild som tog i vintras på kläning vad tycvker ni? Mer bilder komer imorgon!
 

2013-06-13
13:08:05

You light ap my world lite nobady else...
hej vänner!
 
Har inte gjort så mycket idag förutom att städat och tagit det lungt.
Om 1 och 1halv timme så drar jag till skolan, äntligen skolavslutning, shit vad jag har längtat!
Bild kommer på kläningen mot kvällen, ska överföra alla bilder från kameran och tänkte ocklså slänga in en hiss och diss.
 
 

2013-06-12
22:08:05

Träningen <3
 
Hejsan svejsan!
Dagen idag har varit lungn, i skolan så gick vi runt typ hela stan vi skulle typ leta efter lärare/fröknar som hade en uppgift som man skulle lösa och sen fick vi betyg hur bra vi hade klarat det, orkar inte förklara så bra!
Kom hem och började städa sen full fart ner till seglingen.  
 
Passet gick helt okej vi körde bara 3 race och sen fick vi träna enskillt. Första racet så gick det inte så bra, andra racet kom jeg efter Pontus och sista racet kom jag före honom. När vi tränade enskillt så hade jag och Klara vatten-krig/tongkrig. Men tränade även en hel del på slag och kunna slå så smidigt som möjligt och att inte tappa fart, och även hola sin kurs i den riktning som man seglat i innan man slog. Det behöver jag träna på för ibland kan jag tappa lite för mycket vind på slagen,hehe.Seglade i våtdräkt idag med bara bikini under och gud var skönt det var, fast det blir riktigt efter ett tag. Nu ska en nyduschad tjej hoppa in i sängen så godnatt alla!

2013-06-11
19:36:07

This was a relly good day becase of two beautiful girls <3
Hej vänner!
 
Dagen har varit lungn och framförallt vilket fint väder vi har haft.
hade förseläsning om sociala medier och sen på slutet så hade vi teater. Gick upp till farmor, och sen kom mamma och hämtade mig köpte en jeans jacka, solbrillor, kräm till håret. Påvägen hem så stanade vi och köpte mat och annat gott till helgen!<3 Nu ska jag forstätta titta film, hörs <3
 

2013-06-10
19:48:18

never give up there´s always a way <3
hej på er vänner!
 
Har ni sett one tree hill måset säga att det är en grym bra serie, har sett 4 avsnitt bästa serien!
Ligger i soffan med spotify i öronen medans tankarna snurrar, och bara chillar. Shit var det haglade förut, har det haglat oss er? hoppas att ni har haft en grym dag? <3
 

2013-06-10
13:44:41

SKY IS THE LIMET
Hej mina fina läsare <3
 
Idag har vi varit på hjortens och badat,såklart vi hoppade och annat, det var mycket värmare i vattnet än på land. Cyklde som sakt till idag, hurttig tjej sen efter det så tog jag sällskap med Emily,Johanna och Stina till BT sen cyklade Emily hem,jag åkte till farmor en stund och dom andra tog bussen hem, detaljerat,hehe.
Såg att Johanna och Stina var i stallet och Johanna hade gömt sin mobil i min cykelkorg så jag åkte dit och lämnade den, så snäll som jag är! Har bränesler-märken mitt på foten, som svinder så, för att Johanna är så duktig på att skjusa så att hon kör jätte nära en buske som var bränesler i, tack så mycket..Nu ska jag titta på pretty litle liares..
 

2013-06-09
22:28:54

Godnatt <3
En av mina favorit bilder när jag seglar optimist tror jag, sämsta slaget böjer verkligen rodret ända in i båten istället för att böja på det mindre och ändå slå ett fint slag! Misstag det är dom stunderna som vi minns som bäst, som vi inte kommer att gömma så lätt<3

2013-06-09
16:26:46

Segling
Hej på er
 
Fy vilket väder vi har haft, det blev teori på seglingen. Vi tittade på film och sen gick vi bland annat igen flagogr,protest och hur man vinner bäst fart i starter och även i målgångar. Vi fick sluta en halv timme tigare typ, de var skönt! Hoppas att det är bättre väder imorgon då jag ska cykla till hjortensbergs badet.
 

2013-06-09
12:04:31

Spö rengn och åska!
Hej vänner!  
 
Tänkte gå ut och paddla konot förut med August men det var ju inte bästa vädret.
Får se om det blir träning idag, det oskar och spö rengnar ut, annars så följer jag med Saga och Mormor till dansen och tittar på. Hörs senare kanske <3

2013-06-08
21:47:29

Film mys <3
Hej på er<3
 
Dagen har bestått av att tvätta båten, sjösätta den. Paddla över till jogersö med August och dennan i kanoten, vi badade åt gass och solade. Åkte runt vid bryggorna när vi kom till baka och bara skrattade. 
Imorgon blir det träning med zommen får se hur det går, hoppas på det bästa!
Sitter nu och kollar på a perfect gataway, sjukt spännande så ska fortsätta titta nu!

2013-06-07
20:25:17

FINASTE LÅTEN
kommer alltid att älskar dig pappa-finaste låten!

2013-06-07
16:45:27

Wouldn´t change a thing
hej på er!
 
Morgonen och eftermiddagen har spenderats nere vid strande solat och bada, har brnt mina axlar, fan vad det svider! Man måste se lite brun ut på skolanslutningen!
 
Matsen är puttsad, nu blir det att städa och sen ska Hugo laga mat;)<3
Längat tills söndag, helgens höjdpunkt!

2013-06-07
11:19:05

Godmorgon alla!
Hej mina fina läsare!
 
Igår jobbade vi med båten, då kom Annet och Mats förbi och hjälpte till. Jag och Brorsan målade motten, blev jätte fint, vaxat och putsat. Vi tänkte bjuda hem dom på midddag men det blev tvärt om,haha. Vi åt hamburgare,chips,godis och drack trocadero,mums. Vid 7 åkte jag, Denise, Julia och Saga ner till jogersö och badade det var jätte varmt och medans vi jobbade med båten så hoppade vi i från bryggplattsen<3
Efter det så körde vi burken, badade, bastade hoppade stutsmatta, körde fotboll. Vi kom hem vid 23:30 grym kväll skönt att man är ledig och slapp gå till skolan mednas dom andra inte fick någon sovmorgon.
Bästa <3

2013-06-05
20:35:44

Pretty litle liares
Hej mina fina läsare!
 
Idag har jag varit ledigt skönt, imorse så hälsade jag, Linn, Stina och Johanna på, på brevik. Sen stack Johanna och Stina till satllet och jag hängde med Linn hem. Vi hoppade med hennes kaniner dom var jätte duktiga, prade lagatde pankakor och bara chillade.
Kom hem vid typ 7 och sen dess har jag tittat på pretty litle liares, det är så spännande!

2013-06-05
11:03:24

VÄNTAR.....
hej, väntat tills Linn och Stina kommer med Johanna, snart åker vi ner till brevik och hälsar på!




2013-06-04
22:33:04

Grym kväll!!!!!<3
Hej mina fina läsare!<3
 
Hade grymt bra kväll, tittade på filmer från lägret och själva konfirmations avslutningen. Åt hamburgare och drack läsk, tog sällskap med Johanna, Linn och Rasmus vi stanade vid ramdalen och började snacka om gamla minnen, sen så fortsatte vi cykla vi pratade om imorgon vi är lediga och tänkte typ hälsa på, på ramdalen eller något får se vad som händer. Kom nyss ut ur en varm dusch, skönt. Nu har stressen med skolan släppt!

2013-06-04
16:55:44

<3
Hej på er!<3
 
Slutade vid 3 var tvungen att kompletera en sak, idag har jag redovisat svenskan så nu är jag klar med alla mina mål. Imorgon slipper jag gå till skolan,skönt!
Nästa vecka har vi tre skoj dagar och sen skolavslutning.
Snart kommer bästa Linn till mig, och sen drar vi ner till kyrkan (konfaträff)<3
 

2013-06-03
20:40:24

Låter som en gris!!
Hej på er!
 
Kom nyss hem från jogersö, Vi gick en tipspromenad fast vi sprang runt hela som var 5km hurttiga;)
Vi grilade korv och spelade fotbol med en liten kille,haha. Han var sämst,haha.
Nu måste jag skriva klart mitt slut, min röst är het knäpp, åter som en gris!

2013-06-03
15:01:03

Sommar
Tjohej!
 
Skolan flöt på bra, har inte mycket kvar bara ett setg som ska redovisas imorgon och en kompetering kvar:D
Sitter just nu och äter glass, vilket väder vi har. Svettas hjäll,haha;)
Mot kvällen drar vi ner til vita villan då syrran och klassen har ekar och man ska grilla och annat gott.<3

2013-06-03
07:10:56

Måndag<3
Hej på er <3 
Snart drar jag tiln skolan, har tre vanliga skoldagar kvar och tre andra dagar nästa v. då vi ska leka och bada på hjorten och ha en tema dag.<3
Hörs sen!<3
 

2013-06-02
19:16:16

BÄSTA TRÄNING NÅGONSIN MED ZOOMEN!
Hej, mina fina läsare<3
 
Träningen gick verkigen jätte bra.
Först så tittade vi på några videor hur man skulle sega snabbast och bäst för att komma upp till 
bojen först. Tror att jag adrig har kört så bra med min zoom någon sin, börjar verkigen få snygga slag men måste tänka på att sitta kvar när jag ska slå och inte hoppa över direkt!
Fösta racet kom jag precis efter Emil, andra recet kom jag först,duktig,hihi. Tredje recet kom jag först tror jag vi kom precis lika in i målinijen, men jag tyckte att jag kom först och han tyckte att han kom föst,haha.
Fjärde racet fastnade vi ihopp med båtarna vid målinijen så då kom jag efter en optomist men låg precis brevis honom när vi körede in i mål och till sist femte recet då så körde vi banan två gånger och sen i till hamn så kom jag nån meter bakom honom. Börjar verkligen få in tekninken med zoomen nu, det gäler att tajma ordentligt och se när man ligger vid bojen en snabbis innan start vart jag får bäst vid ifårn och vid vilken båj man ska starta vid och hur den andra zommen kör. Vinden växlade en hel del idag först så var det vindstila och sen började det båsa nom Cett tag och sen sutade det igen, typiskt. Det var verkligen jätte vart svettades ihjäm med torrdräkten på snart ska jag börja segla i våtdrekten eer i bara short. Det börjar bli förvarmt att ha torrdräkt;)<3 Innan vi sluttade så tittade vi på videosar hur vi körde och vad vi gjorde bra och vad vi ska tänka på, det var intressant att se.<3
Nu måste jag renskriva min svenska text,men nu fick ni ett långt inlägg om ett grymt segings pass!<3
 

2013-06-01
08:50:41

GODMORGON VÄRLDEN
Godmorgon på er<3
 
Igår sovde Johanna oss mig, grym kväll med fredags mys och mycket skoj. Vi stack ner till badet och doppade benen det var skönt med hade inte lust att bada.
Nu ska jag äta frukost, sen drar jag ner till Mormor måste leta efter en bok som jag måste ha till skolan. Vi ska även tvätta av båten och kanske måla den, får se hu långt vi kommer;)<3
BÄSTA VÄNNEN <3